Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Όπως έστρωσες...θα κοιμηθείς!



Όσον αφορά την κρεβατοκάμαρα, λίγοι είναι αυτοί που θα διαφωνήσουν πως ένας προσεγμένος χώρος με όμορφα υφάσματα και μαξιλάρια είναι απόλυτα χαλαρωτικός! Είναι αυτονόητο πως όσο πιο θετικά συναισθήματα μας προκαλεί ένα υπνοδωμάτιο, τόσο καλύτερος είναι και ο ύπνος μας. 

Σκεφτείτε, από την μια, να ξαπλώσετε για ύπνο σε έναν χώρο ακατάστατο με ανάμεικτα χρώματα και από την άλλη, σε ένα δωμάτιο με γλυκό και ήπιο φωτισμό και αρμονικά υφάσματα και μαξιλάρια. Η διαφορά στην ψυχολογία σας μάλλον είναι προφανής! 

 Είναι βασικό για την ποιότητα της ζωής μας να απολαμβάνουμε έναν ήρεμο και αναζωογονητικό ύπνο. Γι'αυτό μην είστε φειδωλοί στην διαμόρφωση του υπνοδωματίου σας! Δεν χρειάζονται πολλά, γιατί κακά τα ψέμματα, τα περισσότερα υπνοδωμάτια είναι λίγων τετραγωνικών... 

Στην περίπτωση αυτή είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα κρεβάτι με ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο. Επιλέξτε ήπια χρώματα σε αρμονία μεταξύ τους. Τα έντονα χρώματα μας κρατούν σε εγρήγορση και δεν είναι κατάλληλα ώστε να μας προδιαθέσουν για χαλάρωση. 


 Τα απαλά μαξιλάρια και τα μαλακά κουβρ-λι δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα. Σε συνδυασμό με τον χαμηλό φωτισμό που μπορείτε να επιτύχετε με φωτιστικά κομοδίνου, ήδη θα έχετε κάνει το πρώτο βήμα για όνειρα γλυκά!...

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου